click to enable zoom
Deschidem Harta Real Broker...
Real Broker Romania
mareste harta
Locatia mea Mareste Mapa Inapoi Inainte
Cautare Avansata

100€ si 500,000€

Mai multe optiuni de cautare
Am gasit 0 rezultate. Vreti sa vizualizati rezultatele acum?
Cautare Avansata

100€ si 500,000€

Mai multe optiuni de cautare
we found 0 results

Rezultatul cautarii Dvs.

Preturile in 2015… Cresc?

Posted by Octavian Vintila on 1 aprilie 2015
| 0

Cu siguranta este o intrebare care in momentul de fata si-o pune multa lume poate si datorita faptului ca ultimii 2 ani au fost marcati de o stabilitate in ceea ce priveste preturile locuintelor, oscilatiile fiind de maxim +/- 2-3%.

Din punctul nostru de vedere, piata s-a stabilizat destul de rapid inca din anul 2010. Anii 2011, 2012, 2013 confirma acest lucru desi au fost reprezentati de mici fluctuatii pe care le consideram neinsemnate.

SUNT PREMISE DE CRESTERE A PRETURILOR IN 2015?

In opinia noastra, tendintele de crestere vor fi moderate si vor oscila de la o zona la alta daca vorbim de capitala. Spunem ca vor oscila referindu-ne la faptul ca in Bucuresti cererea este diferita pe fiecare zona in parte si in final preturile se regleaza in functie de CERERE si OFERTA.

Deja consideram ca pe anumite zone proprietarii sunt mai rigizi in ceea ce priveste negocierea sau ies la vanzare cu preturi putin mai mari dar consideram ca este normal atata timp cat in mass-media circula vestea ca preturile cresc. Inevitabil daca esti pus in postura sa vinzi o proprietate si auzi la TV sau in ziar ca preturile cresc, cu siguranta te gandesti de mai multe ori la pretul cu care iesi in piata. Desigur o mare parte din ei vor scadea preturile vazand ca nu au niciun fel de feed-back din piata.

Fie ca doriti sa vindeti, fie ca doriti sa cumparati, va recomandam sa contactati un profesionist pentru a va concilia in acest sens. Nu de putine ori se ajunge la erori privind pretul care este prea mare deoarece comparatia s-a facut cu apartamente din anunturile gasite, care desigur au preturi de tranzactionare mult mai mici.

Lasa un raspuns!

Adresa de Email, nu va fi publicata.

  • Resetare Parola

  • CAUTARE AVANSATA

    100€ si 500,000€

    Mai multe optiuni de cautare
  • STIRI IMOBILIARE

  • CATEGORII STIRI IMOBILIARE